Virginia

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Virginia

Некретнина на продају у Вирџинији

Она граничи са Вирџинијом на југоистоку, Кентаки на југозападу, Охио на северозападу, Пенсилванију на северу и Мериленд на североисток.

Да ли треба да живите на мирном месту? Тражите некретнине за продају у Вирџинији? Онда не можете преузети информације о свом тржишту некретнина, али ио његовој географији, култури, обичају и традицији.
Вирџинија је држава на југоистоку САД-а и протеже се од залива Цхесапеаке до Аппалацхианса, са дугачком дужином атлантске обале. То је једна од првих тринаест америчких колонија, са историјским споменицима као што су Монтицелло, позната плантажа Цхарлоттесвилле оснивача Тхомас Тхомас Јефферсон. Насеље Јаместовн и Колонијални Вилијамсбург су живи музеји.

2017. године цене станова расту и спуштају у Сјеверној Вирџинији, а прогнозе понављају да ће тржиште некретнина у Вирџинији задржати овај тренд 2018. Ово је тржиште повољно за продавца у држави Виргиниа ове године, али тренутно ниске каматне стопе истовремено су добро вријеме за купце.

Увек постоје други фактори који утичу на тржиште некретнина у датом подручју. Куповина куће је одувек била добра инвестиција, не само за додатак вашој имовини већ и за пореске олакшице у смислу пореског времена.

Постоји неколико фактора који утичу на тржиште некретнина 2018. године у Вирџинији и важно је да знате да ли желите да се преселите овде и ако сте заинтересовани за некретнине у Вирџинији.

На тржишту некретнина у Вирџинији већ се повећава у 2018. години и изгледа да се континуирано побољшава у односу на 2017. годину.

Јужна Вирџинија нуди нижу просјечну тржишну цијену за домове. Куће остају на тржишту необично у прилично дугим периодима, до 55 дана, у последњих неколико месеци. Међутим, ово је пад од 10% у односу на претходну годину. Овај проценат би се лако могао променити с обзиром на смањење трошкова смјештаја.

Извештај трећег квартала Вирџиније за агенцију Реалтор показао је да ће нови купци некретнина на продају у Вирџинији можда бити тешки просјечним ценама кућа. То значи да је добро продавати продавце и људе који имају новац за улагање у некретнине за продају у Вирџинији, али нема пуно оних који желе приступачан дом. Ипак, продаја се повећала крајем 2017. године, у ствари, тржишни обим од почетка године показао је пораст од 8%.

Ако тражите некретнину за продају у Вирџинији, требате знати која су најбоља два мјеста за живот у Вирџинији.

Вирџинија нуди плаже, планине и још много тога. Када дођете да купите некретнину за продају у Вирџинији, има неколико мјеста за разматрање.

Једно од ових места је Виргиниа Беацх.

Подручје Вирџиније Бич има просјечну вриједност имовине која се у прошлој години повећала за више од 2%. Повећање од 1,5% очекује се до 2018. године.

Још једно лепо место за одлучивање да живите и потражите некретнине за продају у Вирџинији је Фаирфак Цоунти.

Прошлог јула просјечна продајна цијена куће у округу Фаирфак забиљежила је пораст од 6%. Тренутна просјечна продајна цијена је 3% нижа него у јуну.

  •  
    Селим се у Виргиниа. Емигранти и живе у Вирџинији

      Настављајући да анализирамо различите државе које улазе у констелацију дивне америчке нације, свакако не бисмо могли да се задржимо на једном конкретном питању. На источној обали, у ствари, постоји јединствена стварност те врсте, коју треба открити. Једна од првих тринаест америчких колон ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 36451

Prodaja Покретна кућа, Virginia, Richmond, Richmond, Virginia Gateway Seaport

296,362.30RSD
Prodaja
Покретна кућа

1.86 m²
ЗНАТЕ СЕ, ДА ЈЕ 100% МОГУЋА ШТА МОЖЕ КУПИТИ САВРЕМЕНУ КОНТЕЈНЕРУ КУЋУ У АМЕРИЦИ И ДА ЈЕ ДИО 7 ДАНА ДО ДОБА У КУБУ? ! ШПАНСКЕ ЧИТАЛИ И ЗВУЧНИКИ БУД...
Cod. 11091

Prodaja Остало (пословно), Virginia, Richmond, Richmond, Horn Habor area

43,762,832.69RSD
Prodaja
Остало (пословно)

5 m²
Рива, кућа
Cod. 11645

Prodaja Вила, Virginia, Virginia Beach, Virginia Beach, Virginia Beach

211,389,300.00RSD
Prodaja
Вила

610 m²
Целокупна имовина "
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB